• Mooi Receptie nabij Heverlee
  • Mooi Receptie nabij Heverlee
  • Mooi Receptie nabij Heverlee

Receptie Heverlee

Receptie Heverlee

Het Posthof, een toplocatie voor recepties bij Heverlee.

Bent u op zoek naar een aangename setting voor een receptie bij Heverlee? Wil u een receptie organiseren op een prachtige idyllische plek? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle recepties het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Heverlee zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw receptie. In de grote veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor diverse feesten (recepties,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Heverlee en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw receptie nog net dat beetje extra cachet geven. Het is een van de mooiste plekjes nabij Heverlee. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw receptie!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een receptie een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Tip top afgewerkte recepties in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals recepties tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Heverlee is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.