• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Receptie Herent

Receptie Herent

Het Posthof, een ideale locatie voor recepties bij Herent.

Bent u op zoek naar een mooie plek voor een receptie bij Herent? Wilt u een receptie organiseren op een mooie idyllische plek? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een receptie.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle recepties het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Herent zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw receptie. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende feesten (recepties,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Herent en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw receptie net dat beetje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes bij Herent. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw receptie!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een receptie een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte recepties met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals recepties tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Herent is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.