• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Receptie Hakendover

Receptie Hakendover

Het Posthof, een prachtlocatie voor recepties bij Hakendover.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke setting voor een receptie bij Hakendover? Wil u een receptie organiseren op een bekoorlijke landelijke prachtlocatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle recepties het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Hakendover zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw receptie. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende feesten (recepties,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste recepties en andere feesten in Hakendover en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw receptie net dat beetje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Hakendover. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een receptie een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte recepties in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals recepties tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Hakendover is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.