• Mooi Receptie bij Haasrode
  • Mooi Receptie bij Haasrode
  • Mooi Receptie bij Haasrode

Receptie Haasrode

Receptie Haasrode

Het Posthof, een prachtsetting voor recepties bij Haasrode.

Zoekt u een plaats voor een receptie bij Haasrode in een oogverblindende landelijke droomlocatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de fraaie zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle recepties het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Haasrode zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw receptie. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende feesten (recepties,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste recepties en andere feesten in Haasrode en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw receptie net dat beetje extra geven. Het is één van de mooiste plaatjes nabij Haasrode. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een receptie een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Netjes georganiseerde recepties in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals recepties tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Haasrode is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.