• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Receptie Haacht

Receptie Haacht

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor recepties bij Haacht.

Zoekt u een plaats voor een receptie bij Haacht in een lieflijke idyllische droomlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Haacht zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw receptie. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse evenementen (recepties,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste recepties en andere feesten in Haacht en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw receptie nog net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes nabij Haacht. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw receptie!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een receptie een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde recepties in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals recepties tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de klant, creëren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Haacht is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.