• Leuk Receptie nabij Glabbeek
  • Leuk Receptie nabij Glabbeek
  • Leuk Receptie nabij Glabbeek

Receptie Glabbeek

Receptie Glabbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor recepties bij Glabbeek.

Zoekt u een plaats voor een receptie bij Glabbeek in een chique landelijke droomlocatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle recepties het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Glabbeek zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw receptie. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor diverse feesten (recepties,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste recepties en andere feesten in Glabbeek en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw receptie net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is een van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Glabbeek. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw receptie!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een receptie een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte recepties in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals recepties tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Glabbeek is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.