• Leuk Receptie nabij Gingelom
  • Leuk Receptie nabij Gingelom
  • Leuk Receptie nabij Gingelom

Receptie Gingelom

Receptie Gingelom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor recepties bij Gingelom.

Bent u op zoek naar een lieflijke locatie voor een receptie bij Gingelom? Wil u een receptie organiseren op een aantrekkelijke idyllische plek? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle recepties het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Gingelom zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw receptie. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor diverse feestelijkheden (recepties,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste recepties en andere feesten in Gingelom en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw receptie net dat tikkeltje extra geven. Het is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Gingelom. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw receptie!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een receptie een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Perfect afgewerkte recepties in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals recepties tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Gingelom is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.