• Prachtig Receptie nabij Budingen
  • Prachtig Receptie nabij Budingen
  • Prachtig Receptie nabij Budingen

Receptie Budingen

Receptie Budingen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor recepties bij Budingen.

Op zoek naar een receptie in een wondermooie idyllische setting bij Budingen? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Budingen zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw receptie. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten events (recepties,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste recepties en andere feesten in Budingen en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw receptie nog net dat tikje extra cachet bieden. Het is een van de meest idyllische plaatjes nabij Budingen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een receptie een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Tip top afgewerkte recepties in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals recepties tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Budingen is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.