• Mooi Receptie nabij Boutersem
  • Mooi Receptie nabij Boutersem
  • Mooi Receptie nabij Boutersem

Receptie Boutersem

Receptie Boutersem

Het Posthof, een ideale locatie voor recepties bij Boutersem.

Zoekt u een plaats voor een receptie bij Boutersem in een aangename idyllische locatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle recepties het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Boutersem zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw receptie. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten evenementen (recepties,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste recepties en andere feesten in Boutersem en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw receptie nog net dat beetje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes in de omgeving van Boutersem. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een receptie een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Netjes georganiseerde recepties in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals recepties tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de klant, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Boutersem is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.