• Prachtig Receptie bij Borlo
  • Prachtig Receptie bij Borlo
  • Prachtig Receptie bij Borlo

Receptie Borlo

Receptie Borlo

Het Posthof, een droomlocatie voor recepties bij Borlo.

Zoekt u een plaats voor een receptie bij Borlo in een chique landelijke locatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Borlo zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden op uw receptie. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol ingericht voor uiteenlopende events (recepties,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste recepties en andere feesten in Borlo en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw receptie net dat beetje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes nabij Borlo. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw receptie!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een receptie een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde recepties in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals recepties tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Borlo is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.