• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Receptie Blanden

Receptie Blanden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor recepties bij Blanden.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke droomplek voor een receptie bij Blanden? Wil u een receptie organiseren op een wondermooie landelijke droomplek? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een receptie.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle recepties het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Blanden zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw receptie. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle evenementen (recepties,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste recepties en andere feesten in Blanden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw receptie nog net dat beetje extra cachet geven. Ons domein is één van de fraaiste plekjes bij Blanden. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw receptie!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een receptie een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde recepties in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals recepties tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Blanden is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.