• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Receptie Bierbeek

Receptie Bierbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor recepties bij Bierbeek.

Zoekt u een plek voor een receptie bij Bierbeek in een chique landelijke droomlocatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle recepties het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Bierbeek zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden op uw receptie. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse feestelijkheden (recepties,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Bierbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw receptie nog net dat beetje extra verschaffen. Ons domein is een van de meest idyllische plekjes bij Bierbeek. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw receptie!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een receptie een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Tip top afgewerkte recepties in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals recepties tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Bierbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.