• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Receptie Bekkevoort

Receptie Bekkevoort

Het Posthof, een gedroomde plek voor recepties bij Bekkevoort.

Bent u op zoek naar een lieflijke prachtsetting voor een receptie bij Bekkevoort? Wil u een receptie organiseren op een fraaie idyllische plek? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een receptie.Niet enkel de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Bekkevoort zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw receptie. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol ingericht voor diverse feesten (recepties,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Bekkevoort en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw receptie net dat tikje extra cachet bieden. Het is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Bekkevoort. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw receptie!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een receptie een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

100% georganiseerde recepties in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters met het bekwame team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om feesten zoals recepties tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Bekkevoort is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.