• Uniek Personeelsfeest nabij Zoutleeuw
  • Uniek Personeelsfeest nabij Zoutleeuw
  • Uniek Personeelsfeest nabij Zoutleeuw

Personeelsfeest Zoutleeuw

Personeelsfeest Zoutleeuw

Het Posthof, een gedroomde locatie voor personeelsfeesten bij Zoutleeuw.

Op zoek naar een personeelsfeest in een bekoorlijke idyllische setting bij Zoutleeuw? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle personeelsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Zoutleeuw zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw personeelsfeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn klassevol ingericht voor alle soorten evenementen (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De gezellige zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Zoutleeuw en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw personeelsfeest net dat tikkeltje extra geven. Het is één van de meest idyllische plaatjes bij Zoutleeuw. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes afgewerkte personeelsfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om evenementen zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Zoutleeuw is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.