• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Personeelsfeest Winksele

Personeelsfeest Winksele

Het Posthof, een prachtplek voor personeelsfeesten bij Winksele.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Winksele? Wilt u een personeelsfeest organiseren op een aangename idyllische plek? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle personeelsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Winksele zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw personeelsfeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende events (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Winksele en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw personeelsfeest net dat tikkeltje extra cachet bieden. Ons domein is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Winksele. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een personeelsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

100% georganiseerde personeelsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals personeelsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Winksele is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.