• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Personeelsfeest Wilsele

Personeelsfeest Wilsele

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor personeelsfeesten bij Wilsele.

Op zoek naar een personeelsfeest in een oogverblindende idyllische locatie bij Wilsele? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet enkel de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle personeelsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wilsele zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw personeelsfeest. In de ruime veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse feestelijkheden (personeelsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Wilsele en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikje extra cachet bieden. Ons domein is één van de mooiste plekjes in de omgeving van Wilsele. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde personeelsfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals personeelsfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Wilsele is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.