• Leuk Personeelsfeest nabij Wever
  • Leuk Personeelsfeest nabij Wever
  • Leuk Personeelsfeest nabij Wever

Personeelsfeest Wever

Personeelsfeest Wever

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor personeelsfeesten bij Wever.

Bent u op zoek naar een geweldige prachtplek voor een personeelsfeest bij Wever? Wil u een personeelsfeest organiseren op een bekoorlijke idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle personeelsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wever zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw personeelsfeest. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle evenementen (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De klassevolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Wever en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer goed is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikje extra cachet geven. Ons domein is een van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Wever. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een personeelsfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Netjes georganiseerde personeelsfeesten met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals personeelsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Wever is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.