• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Personeelsfeest Wespelaar

Personeelsfeest Wespelaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor personeelsfeesten bij Wespelaar.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke plek voor een personeelsfeest bij Wespelaar? Wil u een personeelsfeest organiseren op een aangename idyllische plek? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet enkel de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle personeelsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wespelaar zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw personeelsfeest. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor alle evenementen (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Wespelaar en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. Ons domein is één van de mooiste plekjes in de buurt van Wespelaar. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een personeelsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte personeelsfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om feesten zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Wespelaar is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.