• Prachtig Personeelsfeest bij Wange
  • Prachtig Personeelsfeest bij Wange
  • Prachtig Personeelsfeest bij Wange

Personeelsfeest Wange

Personeelsfeest Wange

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor personeelsfeesten bij Wange.

Zoekt u een plaats voor een personeelsfeest bij Wange in een oogverblindende idyllische droomlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle personeelsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Wange zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw personeelsfeest. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende events (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Wange en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest net dat beetje extra verschaffen. Ons domein is een van de mooiste plaatjes nabij Wange. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een personeelsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Netjes georganiseerde personeelsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Wange is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.