• Leuk Personeelsfeest bij Vlaams-Brabant
  • Leuk Personeelsfeest bij Vlaams-Brabant
  • Leuk Personeelsfeest bij Vlaams-Brabant

Personeelsfeest Vlaams-Brabant

Personeelsfeest Vlaams-Brabant

Het Posthof, een gedroomde plek voor personeelsfeesten bij Vlaams-Brabant.

Zoekt u een plek voor een personeelsfeest bij Vlaams-Brabant in een fraaie idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet alleen de fraaie zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle personeelsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Vlaams-Brabant zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw personeelsfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol aangekleed voor diverse feestelijkheden (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Vlaams-Brabant en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is een van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Vlaams-Brabant. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een personeelsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Perfect afgewerkte personeelsfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals personeelsfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Vlaams-Brabant is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.