• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Personeelsfeest Velm

Personeelsfeest Velm

Het Posthof, een gedroomde plek voor personeelsfeesten bij Velm.

Op zoek naar een personeelsfeest in een lieflijke landelijke setting bij Velm? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle personeelsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Velm zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw personeelsfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor diverse feesten (personeelsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Velm en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest net dat beetje extra geven. Ons domein is één van de mooiste plekjes in de buurt van Velm. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een personeelsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte personeelsfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Velm is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.