• Prachtig Personeelsfeest nabij Tienen
  • Prachtig Personeelsfeest nabij Tienen
  • Prachtig Personeelsfeest nabij Tienen

Personeelsfeest Tienen

Personeelsfeest Tienen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor personeelsfeesten bij Tienen.

Bent u op zoek naar een geweldige setting voor een personeelsfeest bij Tienen? Wilt u een personeelsfeest organiseren op een oogverblindende landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle personeelsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Tienen zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw personeelsfeest. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol aangekleed voor diverse evenementen (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Tienen en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer het toelaat, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw personeelsfeest net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes bij Tienen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Netjes afgewerkte personeelsfeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door het professionele team maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, realiseren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Tienen is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.