• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Personeelsfeest Sint-Truiden

Personeelsfeest Sint-Truiden

Het Posthof, een ideale locatie voor personeelsfeesten bij Sint-Truiden.

Op zoek naar een personeelsfeest in een prachtige idyllische setting bij Sint-Truiden? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle personeelsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Sint-Truiden zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw personeelsfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse evenementen (personeelsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Sint-Truiden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw personeelsfeest net dat tikje extra cachet bieden. Ons domein is een van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Sint-Truiden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een personeelsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte personeelsfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Sint-Truiden is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.