• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Personeelsfeest Rotselaar

Personeelsfeest Rotselaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor personeelsfeesten bij Rotselaar.

Zoekt u een plaats voor een personeelsfeest bij Rotselaar in een fijne idyllische locatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle personeelsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Rotselaar zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw personeelsfeest. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol ingericht voor alle soorten evenementen (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Rotselaar en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest nog net dat beetje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Rotselaar. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

100% georganiseerde personeelsfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Rotselaar is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.