• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Personeelsfeest Pellenberg

Personeelsfeest Pellenberg

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor personeelsfeesten bij Pellenberg.

Zoekt u een plaats voor een personeelsfeest bij Pellenberg in een lieflijke landelijke locatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle personeelsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Pellenberg zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw personeelsfeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De klassevolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Pellenberg en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Pellenberg. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte personeelsfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Pellenberg is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.