• Prachtig Personeelsfeest bij Oplinter
  • Prachtig Personeelsfeest bij Oplinter
  • Prachtig Personeelsfeest bij Oplinter

Personeelsfeest Oplinter

Personeelsfeest Oplinter

Het Posthof, een prachtlocatie voor personeelsfeesten bij Oplinter.

Bent u op zoek naar een geweldige plek voor een personeelsfeest bij Oplinter? Wil u een personeelsfeest organiseren op een wondermooie landelijke droomplek? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle personeelsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Oplinter zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw personeelsfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (personeelsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Oplinter en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw personeelsfeest nog net dat tikje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de meest idyllische plaatjes bij Oplinter. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% georganiseerde personeelsfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Oplinter is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.