• Prachtig Personeelsfeest nabij Neerwinden
  • Prachtig Personeelsfeest nabij Neerwinden
  • Prachtig Personeelsfeest nabij Neerwinden

Personeelsfeest Neerwinden

Personeelsfeest Neerwinden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor personeelsfeesten bij Neerwinden.

Zoekt u een plek voor een personeelsfeest bij Neerwinden in een lieflijke idyllische locatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle personeelsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Neerwinden zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw personeelsfeest. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn klassevol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (personeelsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Neerwinden en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw personeelsfeest net dat beetje extra cachet bieden. Het is een van de mooiste plekjes nabij Neerwinden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Netjes georganiseerde personeelsfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Neerwinden is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.