• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Personeelsfeest Lovenjoel

Personeelsfeest Lovenjoel

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor personeelsfeesten bij Lovenjoel.

Op zoek naar een personeelsfeest in een aangename idyllische locatie bij Lovenjoel? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle personeelsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Lovenjoel zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw personeelsfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol aangekleed voor uiteenlopende feesten (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Lovenjoel en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikkeltje extra cachet geven. Ons domein is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Lovenjoel. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Tip top georganiseerde personeelsfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Lovenjoel is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.