• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Personeelsfeest Linde

Personeelsfeest Linde

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor personeelsfeesten bij Linde.

Zoekt u een plek voor een personeelsfeest bij Linde in een geweldige landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle personeelsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Linde zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw personeelsfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor alle soorten feesten (personeelsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Linde en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw personeelsfeest net dat tikje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes in de omgeving van Linde. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Perfect georganiseerde personeelsfeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals personeelsfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Linde is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.