• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Personeelsfeest Leuven

Personeelsfeest Leuven

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor personeelsfeesten bij Leuven.

Op zoek naar een personeelsfeest in een prachtige landelijke locatie bij Leuven? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle personeelsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Leuven zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw personeelsfeest. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor diverse feesten (personeelsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Leuven en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw personeelsfeest net dat tikje extra verschaffen. Het is een van de meest idyllische plaatjes nabij Leuven. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Perfect afgewerkte personeelsfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Leuven is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.