• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Personeelsfeest Landen

Personeelsfeest Landen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor personeelsfeesten bij Landen.

Bent u op zoek naar een mooie droomplek voor een personeelsfeest bij Landen? Wil u een personeelsfeest organiseren op een wondermooie landelijke droomplek? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle personeelsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Landen zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw personeelsfeest. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle evenementen (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Landen en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw personeelsfeest net dat tikje extra verschaffen. Het is één van de mooiste plaatjes nabij Landen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een personeelsfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte personeelsfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Landen is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.