• Uniek Personeelsfeest bij Kortenbos
  • Uniek Personeelsfeest bij Kortenbos
  • Uniek Personeelsfeest bij Kortenbos

Personeelsfeest Kortenbos

Personeelsfeest Kortenbos

Het Posthof, een toplocatie voor personeelsfeesten bij Kortenbos.

Op zoek naar een personeelsfeest in een aangename idyllische setting bij Kortenbos? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle personeelsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kortenbos zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden op uw personeelsfeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende events (personeelsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Kortenbos en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest nog net dat beetje extra cachet verschaffen. Ons domein is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Kortenbos. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Perfect afgewerkte personeelsfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Kortenbos is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.