• Fantastisch Personeelsfeest nabij Kortenaken
  • Fantastisch Personeelsfeest nabij Kortenaken
  • Fantastisch Personeelsfeest nabij Kortenaken

Personeelsfeest Kortenaken

Personeelsfeest Kortenaken

Het Posthof, een gedroomde locatie voor personeelsfeesten bij Kortenaken.

Op zoek naar een personeelsfeest in een bekoorlijke landelijke locatie bij Kortenaken? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een personeelsfeest.Niet enkel de fraaie zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle personeelsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Kortenaken zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw personeelsfeest. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor uiteenlopende feesten (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De klassevolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Kortenaken en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikkeltje extra geven. Ons domein is een van de fraaiste plekjes in de buurt van Kortenaken. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde personeelsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Kortenaken is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.