• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Personeelsfeest Korbeek-Lo

Personeelsfeest Korbeek-Lo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor personeelsfeesten bij Korbeek-Lo.

Zoekt u een plaats voor een personeelsfeest bij Korbeek-Lo in een aangename idyllische droomlocatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle personeelsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Korbeek-Lo zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw personeelsfeest. In de grote veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten feesten (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Korbeek-Lo en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikkeltje extra geven. Het is één van de meest idyllische plekjes in de buurt van Korbeek-Lo. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Perfect afgewerkte personeelsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun professionele team maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals personeelsfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Korbeek-Lo is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.