• Fantastisch Personeelsfeest nabij Kessel-Lo
  • Fantastisch Personeelsfeest nabij Kessel-Lo
  • Fantastisch Personeelsfeest nabij Kessel-Lo

Personeelsfeest Kessel-Lo

Personeelsfeest Kessel-Lo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor personeelsfeesten bij Kessel-Lo.

Bent u op zoek naar een mooie prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Kessel-Lo? Wil u een personeelsfeest organiseren op een wondermooie landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een personeelsfeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle personeelsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Kessel-Lo zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw personeelsfeest. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor uiteenlopende evenementen (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De klassevolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Kessel-Lo en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikje extra verschaffen. Het is één van de meest idyllische plaatjes nabij Kessel-Lo. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een personeelsfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde personeelsfeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Kessel-Lo is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.