• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Personeelsfeest Kersbeek

Personeelsfeest Kersbeek

Het Posthof, een droomlocatie voor personeelsfeesten bij Kersbeek.

Op zoek naar een personeelsfeest in een geweldige idyllische locatie bij Kersbeek? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle personeelsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kersbeek zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw personeelsfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle feestelijkheden (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De klassevolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Kersbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw personeelsfeest net dat tikje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes in de omgeving van Kersbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een personeelsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte personeelsfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals personeelsfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Kersbeek is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.