• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Personeelsfeest Kampenhout

Personeelsfeest Kampenhout

Het Posthof, een prachtplek voor personeelsfeesten bij Kampenhout.

Zoekt u een plaats voor een personeelsfeest bij Kampenhout in een wondermooie landelijke locatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle personeelsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Kampenhout zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw personeelsfeest. In de grote veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor alle feestelijkheden (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Kampenhout en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes nabij Kampenhout. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte personeelsfeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals personeelsfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Kampenhout is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.