• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Personeelsfeest Hoegaarden

Personeelsfeest Hoegaarden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor personeelsfeesten bij Hoegaarden.

Zoekt u een plaats voor een personeelsfeest bij Hoegaarden in een chique idyllische locatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle personeelsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Hoegaarden zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw personeelsfeest. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle events (personeelsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Hoegaarden en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer goed is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikje extra cachet bieden. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes nabij Hoegaarden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een personeelsfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde personeelsfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Hoegaarden is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.