• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Personeelsfeest Heverlee

Personeelsfeest Heverlee

Het Posthof, een toplocatie voor personeelsfeesten bij Heverlee.

Bent u op zoek naar een wondermooie plek voor een personeelsfeest bij Heverlee? Wil u een personeelsfeest organiseren op een aangename idyllische prachtlocatie? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle personeelsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Heverlee zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw personeelsfeest. In de grote veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol aangekleed voor alle events (personeelsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De gezellige zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Heverlee en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw personeelsfeest nog net dat beetje extra bieden. Het is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Heverlee. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte personeelsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Heverlee is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.