• Fantastisch Personeelsfeest bij Herent
  • Fantastisch Personeelsfeest bij Herent
  • Fantastisch Personeelsfeest bij Herent

Personeelsfeest Herent

Personeelsfeest Herent

Het Posthof, een gedroomde plek voor personeelsfeesten bij Herent.

Op zoek naar een personeelsfeest in een prachtige landelijke setting bij Herent? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle personeelsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Herent zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw personeelsfeest. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor alle feesten (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Herent en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes in de omgeving van Herent. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes afgewerkte personeelsfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars met het professionele team maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om feesten zoals personeelsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Herent is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.