• Fantastisch Personeelsfeest nabij Hakendover
  • Fantastisch Personeelsfeest nabij Hakendover
  • Fantastisch Personeelsfeest nabij Hakendover

Personeelsfeest Hakendover

Personeelsfeest Hakendover

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor personeelsfeesten bij Hakendover.

Bent u op zoek naar een lieflijke prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Hakendover? Wil u een personeelsfeest organiseren op een oogverblindende idyllische prachtlocatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een personeelsfeest.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle personeelsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Hakendover zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw personeelsfeest. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten events (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Hakendover en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest net dat tikkeltje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Hakendover. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een personeelsfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Tip top georganiseerde personeelsfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door het professionele team maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals personeelsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Hakendover is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.