• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Personeelsfeest Haasrode

Personeelsfeest Haasrode

Het Posthof, een droomlocatie voor personeelsfeesten bij Haasrode.

Op zoek naar een personeelsfeest in een prachtige landelijke setting bij Haasrode? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een personeelsfeest.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle personeelsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Haasrode zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw personeelsfeest. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende feestelijkheden (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Haasrode en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw personeelsfeest net dat beetje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes bij Haasrode. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een personeelsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% afgewerkte personeelsfeesten met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals personeelsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Haasrode is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.