• Mooi Personeelsfeest nabij Haacht
  • Mooi Personeelsfeest nabij Haacht
  • Mooi Personeelsfeest nabij Haacht

Personeelsfeest Haacht

Personeelsfeest Haacht

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor personeelsfeesten bij Haacht.

Op zoek naar een personeelsfeest in een fraaie idyllische setting bij Haacht? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle personeelsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Haacht zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden op uw personeelsfeest. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn klassevol ingericht voor alle feestelijkheden (personeelsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Haacht en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikkeltje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes bij Haacht. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een personeelsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Tip top afgewerkte personeelsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Haacht is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.