• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Personeelsfeest Glabbeek

Personeelsfeest Glabbeek

Het Posthof, een perfecte locatie voor personeelsfeesten bij Glabbeek.

Bent u op zoek naar een wondermooie setting voor een personeelsfeest bij Glabbeek? Wil u een personeelsfeest organiseren op een fijne idyllische prachtlocatie? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle personeelsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Glabbeek zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw personeelsfeest. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol ingericht voor alle events (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Glabbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikje extra verschaffen. Het is een van de mooiste plekjes in de buurt van Glabbeek. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een personeelsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde personeelsfeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Glabbeek is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.