• Prachtig Personeelsfeest bij Gingelom
  • Prachtig Personeelsfeest bij Gingelom
  • Prachtig Personeelsfeest bij Gingelom

Personeelsfeest Gingelom

Personeelsfeest Gingelom

Het Posthof, een prachtlocatie voor personeelsfeesten bij Gingelom.

Zoekt u een plaats voor een personeelsfeest bij Gingelom in een wondermooie idyllische locatie? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle personeelsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Gingelom zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw personeelsfeest. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol ingericht voor diverse feestelijkheden (personeelsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Gingelom en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw personeelsfeest nog net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Gingelom. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte personeelsfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters met hun professionele medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals personeelsfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Gingelom is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.