• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Personeelsfeest Boutersem

Personeelsfeest Boutersem

Het Posthof, een droomlocatie voor personeelsfeesten bij Boutersem.

Zoekt u een plaats voor een personeelsfeest bij Boutersem in een wondermooie landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een personeelsfeest.Niet enkel de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle personeelsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Boutersem zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw personeelsfeest. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol ingericht voor uiteenlopende feesten (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Boutersem en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw personeelsfeest net dat tikkeltje extra cachet bieden. Het is een van de meest idyllische plekjes nabij Boutersem. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw personeelsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een personeelsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect georganiseerde personeelsfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Boutersem is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.