• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Personeelsfeest Borlo

Personeelsfeest Borlo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor personeelsfeesten bij Borlo.

Bent u op zoek naar een lieflijke prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Borlo? Wil u een personeelsfeest organiseren op een prachtige idyllische plek? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een personeelsfeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle personeelsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Borlo zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw personeelsfeest. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle feesten (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Borlo en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw personeelsfeest nog net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Borlo. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top afgewerkte personeelsfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Borlo is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.