• Leuk Personeelsfeest nabij Binkom
  • Leuk Personeelsfeest nabij Binkom
  • Leuk Personeelsfeest nabij Binkom

Personeelsfeest Binkom

Personeelsfeest Binkom

Het Posthof, een toplocatie voor personeelsfeesten bij Binkom.

Zoekt u een plaats voor een personeelsfeest bij Binkom in een aangename landelijke locatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een personeelsfeest.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle personeelsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Binkom zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw personeelsfeest. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle evenementen (personeelsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Binkom en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest net dat tikje extra verschaffen. Het is één van de fraaiste plekjes in de omgeving van Binkom. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde personeelsfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Binkom is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.