• Mooi Personeelsfeest nabij Bierbeek
  • Mooi Personeelsfeest nabij Bierbeek
  • Mooi Personeelsfeest nabij Bierbeek

Personeelsfeest Bierbeek

Personeelsfeest Bierbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor personeelsfeesten bij Bierbeek.

Op zoek naar een personeelsfeest in een mooie idyllische locatie bij Bierbeek? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle personeelsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Bierbeek zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw personeelsfeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle feesten (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Bierbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw personeelsfeest nog net dat beetje extra geven. Ons domein is één van de mooiste plaatjes nabij Bierbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Perfect georganiseerde personeelsfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om evenementen zoals personeelsfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Bierbeek is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.