• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Personeelsfeest Bekkevoort

Personeelsfeest Bekkevoort

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor personeelsfeesten bij Bekkevoort.

Zoekt u een plaats voor een personeelsfeest bij Bekkevoort in een lieflijke landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle personeelsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Bekkevoort zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw personeelsfeest. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor alle events (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Bekkevoort en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw personeelsfeest nog net dat tikkeltje extra verschaffen. Het is een van de fraaiste plaatjes bij Bekkevoort. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Tip top afgewerkte personeelsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals personeelsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Bekkevoort is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.